• Za Vaš sigurniji i topliji dom

  • Efikasno

  • S povjerenjem

Nazovite nas:

+385 1 2347 107

OPĆENITO

Ponosni smo da dugi niz godina godina surađujemo sa velikim brojem klijenata koji su godinama svoje povjerenje dali plinoservisu Tustić zbog kvalitete naše usluge, profesionalno riješavanih problema i ispunjenju očekivanih želja naših klijenata. Isto tako ponosni smo na naše djelatnike koji su uz nas dugi niz godina. Ulažemo u edukaciju i razvoj naših djelatnika kako bi se bilo koji kvar na vašem bojleru mogao riješti bez problema. Edukacija i konstantno ustrajanje na poboljšanju i inovaciji nam je vrlo važna jer tako održavamo kvalitetu i zadovoljstvo kod klijenata.

Ukratko opis servisa plinskog bojlera i dodatne informacije.

Servis plinskoga uređaja sastoji se od ispuštanja vode iz uređaja, rastavljanja uređaja kompletno, kemijskog čišćenja primarnoga i sekundarnog grijača, čišćenja čađe sa plamenika i elektroda, provjere ekspanzione posude, provjere dimnjaka i zamjene svih brtvenih spojeva. Nakon cijelog procesa dolazi do ponovnog sastavljanja i vračanja uređaja u prvobitno stanje. Podešavanje i ponovno puštanje u rad. Cijeli servis traje između 1h do 2h i 30 minuta, sve ovisi o vrsti i tipu plinskog bojlera na kojem se radi servis, te da li je postoji određeni kvar koji se treba sanirati kako bi uređaj mogao dalje funkcionirati, to sve produljuje proces.

Najvažnija nam je sigurnost naših starih i budućih korisnika stoga svoju uslugu određujemo efikasno i profesionalno.

Izvodimo jednogodišnje preglede i dvogodišnje redovne servise plinskih bojlera. Za više informacija kontaktirajte nas na naš kontakt broj 2347-107.